MICHELIN Pilot Sport S 5 ile aracınızın potansiyelini ortaya çıkarın

15-04-2023 11:29
MICHELIN Pilot Sport S 5 ile aracınızın potansiyelini ortaya çıkarın

Spor otomobilinizden daha fazlasını isteyin

Yolda ve pistte hassas yol tutuşu ve etkileyici kavrama için otomobil üreticileriyle birlikte tasarlanan MICHELIN Pilot Sport S 5 ile aracınızın potansiyelini ortaya çıkarın.
  • MICHELIN'in yaz yol ve pist lastiği ile yüksek performans yeniden tanımlandı
  • En zorlu spor otomobil üreticileri için özel olarak üretilmiştir
  • İddialı kontrol için jilet keskinliğinde tutuş
  • Islak ve kuru yollarda olağanüstü yol tutuşu
  • Yolda ve pistte kullanım için tasarlanmış yüksek performans lastiği


Araç üreticileri için özel tasarım

MICHELIN Pilot Sport S 5 yol ve pist lastiği ile benzersiz bir yüksek performans deneyimi yaşayın. Prestijli spor otomobil üreticileri için özel olarak üretilen bu yaz lastiği Corvette, Ferrari, Lucid, Mercedes-AMG, Porsche ve Tesla gibi yüksek performanslı araç üreticilerini donatıyor. MICHELIN Pilot Sport S - süperspor performansını yeniden tanımlıyor.

İddialı kontrol için jilet gibi keskin yol tutuşu.

Ultra duyarlı yol tutuşu sağlamak için Dinamik Tepki Teknolojisi ile donatılmış MICHELIN Pilot Sport S 5 yaz lastiği ile sürüşünüzün gerçek gücünden yararlanın. Aramid ve naylondan oluşan hibrit bir kuşakla üretilen bu teknoloji, yüksek performanslı bir deneyim için size iddialı bir kontrol sağlamak üzere talimatlarınızı ustalıkla yola iletir.


Üst düzey performans için olağanüstü ıslak ve kuru zemin tutuşu

MICHELIN Sport S 5 lastiği ile ıslak veya kuru koşullarda spor otomobilinizin potansiyelini güvenle keşfedin. Bi-Compound Teknolojili Çift Spor Sırt Tasarımı, geniş sırt blokları sayesinde yolda ve pistte maksimum tutuşun keyfini çıkarmanızı sağlar. Kauçuk bileşimi ve geniş uzunlamasına kanallar, gelişmiş ıslak yol çekişi sağlar.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.